Energimedicin

Energi är information.

Människokroppen är uppbyggd av information i form av strukturerad energi! Alla celler står i kontakt med varandra och pratar med varandra. Kroppen är holografiskt organiserad så att alla delar kan kommunicera med varandra samtidigt. När vi stärker livsenergin genom att göra sådant som är bra för dig, då ökar din energinivå, din livsenergi.

Energikroppen är skild från den biokemiska kroppen, men står i relation till den. Energikroppen är osynlig och sträcker sig utanför den fysiskt kroppen och när den påverkas på olika sätt underlättas helandet av den fysiska kroppen. Den kan också påverkas negativt då ovälkommen energi tränger in. Det är energier som behöver behandlas. En fungerande energikropp ökar förutsättningarna för att hålla dig frisk.

Sinnesintryck sprids i kroppen längs med nervtrådarna till en specifik del av hjärnan, men också simultant via levande nätverk till alla kroppens delar.

Många traditionella läketraditioner är helt inriktade på att stärka livsenergin på olika sätt med örter, healing, akupunktur, kost, qigong, trumdans och liknande. Den västerländska medicinen är inte bekant med livsenergin eller livsflödet då de behandlar enbart kroppen, energibegreppet behövs integreras med den västerländska medicinen .

 

"I refuse to accept the view that mankind is so tragically bound to the starless midnight of racism and war that the bright daybreak of peace and brotherhood can never become a reality... I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word."

Martin Luther King Jr.