Om mig

Mari Ljungkvist    
Psykosyntes terapeut/handledare, Imago Coach Individuella, par och grupper, Energi Medicin och hennes egen Medicine Dance TM samt vigselförrättare i Thailand
www.mariljungkvist.se
www.medicinedance.se
www.travelinsight.net

 

Mari är född i hjärtat av Stockholm, Sverige. Hon är utbildad inom Psykosyntes som terapeut och handledare och klar terapeut under 2003 sedan dess har hon jobbat med sin passion för personlig utveckling för enskilda, par, grupper och meditativ/mindfullness dans. Hon var utbildad som frigörande dans inspiratör och har studerat 5 rytmerna i över 13 år. Dansen och rörelserna blev en stark medicin och healing för henne själv. Även utbildad i Imago par coaching 2010. Stark drivkraft har också varit shamanens visdom, Mari utbildades med The four winds, The light body school i energi medicin.

Mari tror på varje individs unika förmåga till sitt eget växande. En av hennes styrkor som terapeut/healer är att se och acceptera dig för vem du är, motivera och stödja dig med henne öppna hjärta till medvetandet och transformering. Mycket sker genom kroppens egen visdom och även i livsglädje, du erbjuds möjlighet att komma i kontakt med ditt inre unika ljus.

Hon har arbetade som lärare på Huma Nova utbildning till psykosyntesterapeut med dans, sexualitet, ilska och gestaltterapi. Även arbetar inom psykiatrin och i LVH Hem (vård av missbrukare) behandling för män med drog-och alkoholmissbruk.

Hennes långa arbetslivserfarenhet som egenföretagare, inklusive sport butik och kursgård, och flera projekt både i Sverige och utomlands visar en annan sida av Mari - en kvinna med driv, mod och glädje att förverkliga sina idéer och drömmar.

En stor del av Maris hjärta är på paradisön Koh Lanta i Thailand som är hennes andra hem (se Thailand). Platsen känns som att komma hem för henne, naturen, människorna och livsstilen som bara kan upplevas. Tillsammans med vänner har hon Travel Insight-företaget med bröllop och kurser.

.

 

We are what we think.
Everything we are arises from our thoughts.
With our thinking we create the world.
— Buddha