Thailand

Travel Insight

Mari genom Travel Insight

Mari genom Travel Insight arrangerar Bröllop och Kurser i Thailand – Koh Lanta

Bröllop

Havet ligger framför er, du och din älskade vandrar ner i solnedgången till ett blomsterhjärta på stranden och en vacker vigselceremoni.

Travel Insight har arrangerat över 500 vigslar i Thailand - Koh Lanta och har lång erfarenhet av att arrangera bröllop i Thailand. Vi är ett av få företag i Thailand som erbjuder giltiga svenska vigslar. Vi på Travel Insight hjälper guidar er med alla detaljerna under bröllopsplaneringen.

Vi skräddarsyr ert bröllop så att det blir precis så som ni vill ha det. Vi anlitar t.ex fotografer, frisörer, bagare för bröllopstårtor, trubadurer för levande musik vid vigselceremonin och till middagen, florister för blomsterarrangemang och brudbuketter, transportföretag
m.m.

Minimipaketet med ceremoni inklusive blomsterarrangemang, blombukett till brud och nålblomma till brudgum, giltigt vigselcertifikat, vigselförrättare, hyra av resort och arrangemangsarvoden ligger ett snittprise på våra genomförda vigslar på ca 90.000 THB eller
21.600 SEK vilket ge er en fingervisning om var ert bröllop kan komma att hamna. Det som tillkommer är resa, boende mat och dricka som även hjälper er med att boka om så önskas.

Låter det exotiskt och romantiskt, då rekommenderar vi dig att gå in på vår hemsida www.travelinsight.net.

Kurser & Thaimout

Vi är inne i ett mycket spännande tidevarv där många väljer att göra större livsstilsförändringar. Många väljer att resa bort och lämna ”ekorrhjulet" för kortare eller längre tid. Fler och fler uppskattar att stanna på en plats så man får möjlighet att på riktigt komma ner i varv.

Effekten av en tid i stillhet och prestationslöshet är att man ser på sig själv och sin omgivning med nya ögon – man höjer sin medvetenhet om vad som är viktigast i livet. Kanske åker man hem och ändrar delar av sitt liv eller så gör man andra val.

Vi inom Travel Insight anser att en yttre resa ofta leder till en inre resa genom att vi speglar oss i den kultur vi befinner oss i och jämför med de värderingar vi själva levt efter. Vi synar oss själva, kanske vill vi också förändras och lära oss något nytt. Vår strävan är att tillsammans skapa en bättre värld genom att vi blir fler som
upptäcker den mångfald som finns i andra delar av världen och kulturer.

Läs mer: www.travelinsight.net